Twitter 7.3

8. června 2010 v 11:40 | Riki |  Twitter
Houseofgaga.blog.cz / Gaga´s Twitter
Lady Gaga poslala na svůj Twitter několik zpráv ohledně premiéry videoklipu "Alejandro":

Před 5-ti hodinami přes OpenBeak:
"Premiéra zítra,v úterý 8...9 am PST/12 pm EST /5 pm GMT.GAGAKLEIN:Alejandro.X Matka Monster."

Před 9 hodinami přes OpenBeak:
"Dotčená nemocí.A když k tobě příjdou,nebo odmítnou svojí cenu,budu připravená na jejich kamery.Já patřím k tobě.GAGAKLEIN"

Před 13-ti hodinami z webu:
"Tolik se mě pokouší zničit.Tolik,znovu a znovu,přichází období velikosti.Ale v tomhle obdoví nás nikdo netozdělí:GAGAKLEIN."
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gaa* Gaa* | Web | 8. června 2010 v 13:54 | Reagovat

Jsou to krásné zprávy :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama